Корзина покупок

Товаров: 0 (0 грн)
В корзине пусто!
(044)38-38-144 (093)351-48-80
(068)17-00-801 (095)502-08-94
Категории
Язык  RussianУкраинский

Безалкогольний день народження

Будь-яке свято у нас асоціюється зі спиртними напоями. Більшість українців відзначають особливі події з келихом шампанського, чаркою коньяку чи горілки, або з кухлем пива. Така вже у нас традиція. З одного боку, це й непогано, якщо в міру, звичайно – всім відомо, що алкоголь звеселяє, спрощує процедуру знайомства, робить простішим спілкування. Коротше кажучи, організувати день народження, маючи певний запас пляшок з міцними напоями, доволі просто. Додайте ще добру закуску, кількох друзів-балагурів та запальну музику – і свято вдалося.

Але є люди, які з тих чи інших причин не вживають алкоголь. Підняти емоційний градус у такій компанії значно важче. Ми дамо кілька порад, які допоможуть вам організувати безалкогольну, проте цікаву й веселу вечірку.

Місце проведення

Перш за все, визначіть оптимальне місце, де ви будете святкувати. Майте на увазі, що, наприклад, у ресторані поряд з вами може бути й інша компанія. Гучні тости, сміх, танці, та що говорити – не зовсім адекватна поведінка, можуть дратувати ваших тверезих друзів. Тому краще замовити банкетний зал або терасу на свіжому повітрі, подалі від решти відвідувачів. Якщо ж можна обійтися без лишнього пафосу, оберіть місцину за містом, на природі, щоб у неформальній обстановці посидіти з друзями біля вогнища.

Слід відмітити, що розважальний комплекс давно передбачив таку потребу. До послуг гостей і чудовий ресторан, і окрема банкетка, і тераса, і затишна кімната з каміном, і місце під барбекю – вибрати є з чого. До того ж вам запропонують широкий асортимент страв, напоїв і, головне, розваг. У нас на сайті завжди можна дізнатись більш детально про те які розваги у Луцьку э на данний момент, а також можна підібрати цікавий подарунок.

Як провести час

Враховуйте інтереси запрошених. Можливо, вашій компанії буде достатньо колоди карт, анекдотів і спокійного спілкування. Але ж це нудно, погодьтеся, особливо в такий день. Тому розваги повинні бути активними, азартними й веселими. Ще на один комплімент заслуговує «101» і ось чому. Тут ви зможете показати свою майстерність у стрільбі з лука, позмагатись на баскетбольному майданчику чи тенісному корті, зіграти партію в більярд чи пінг-понг, похизуватись силою у тренажерному залі.

В зимовий час приємно відвідати сауну в Луцьку, де час літить незамітно. Багатьом сподобається можливість поплавати у басейні. А гарним фіналом вечірки стане запальна дискотека, яка проводиться на території закладу.

Варто загадати, що тут створені умови і для дитячого відпочинку, тож можете сміливо запрошувати на своє свято цілі родини.

Надіємось, наші поради стануть вам у пригоді, і ви грандіозно відсвяткуєте день народження без краплі алкоголю.

  • (044)38-38-144 (093)351-48-80
  • г. Киев, ул. Андрея Малышко, 31
Darilka.com.ua